Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


#Actualbantherewind

Posted 08 November 2012 - 11:32 AM

Well, now I feel like an idiot. I had a typo in the C++ when setting the uniform for my position texture (was spelled "texPositon"). My position was always 0,0,0 which gave me a bad falloff value. Thanks for the help!

It's subtle, but this has two point lights and a directional light blending nicely. And I can see it from far away. Posted Image

Posted Image

Posted Image

#6bantherewind

Posted 08 November 2012 - 11:32 AM

Well, now I feel like an idiot. I had a typo in the C++ when setting the uniform for my position texture (was spelled "positon"). My position was always 0,0,0 which gave me a bad falloff value. Thanks for the help!

It's subtle, but this has two point lights and a directional light blending nicely. And I can see it from far away. Posted Image

Posted Image

Posted Image

#5bantherewind

Posted 08 November 2012 - 11:24 AM

Well, now I feel like an idiot. I had a typo in the C++ when setting the uniform for my position texture. My position was always 0,0,0 which gave me a bad falloff value. Thanks for the help!

It's subtle, but this has two point lights and a directional light blending nicely. And I can see it from far away. Posted Image

Posted Image

Posted Image

#4bantherewind

Posted 07 November 2012 - 05:22 PM

Well, now I feel like an idiot. I had a typo in on the C++ when setting the uniform for my position texture. My position was always 0,0,0 which gave me a bad falloff value. Thanks for the help!

It's subtle, but this has two point lights blending nicely. And I can see it from far away. :D

Posted Image

Posted Image

#3bantherewind

Posted 07 November 2012 - 05:22 PM

Well, now I feel like an idiot. I had a typo in on the C++ when setting the uniform for my position texture. My position was always 0,0,0 which gave me a bad falloff value. Thanks for the help!

It's subtle, but this has two point lights blending nicely. And I can see it from far away. :D

Posted Image

Posted Image

#2bantherewind

Posted 07 November 2012 - 05:21 PM

Well, now I feel like an idiot. I had a typo in on the C++ when setting the uniform for my position texture. My position was always 0,0,0 which gave me a bad falloff value. Thanks for the help!

It's subtle, but this has two point lights blending nicely. And I can see it from far away. :D


PARTNERS