Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


#ActualShadoh

Posted 14 November 2012 - 01:04 AM

Id start commenting out code till I narrowed down the issue.
First change your fragment shader to the following...

[source lang="java"]void main(void){ outputF = ColorOut;}[/source]

Is the colour shown? If so then it's either your texture or the "Alpha" parameter not being initialise correctly.


Still comes out blank, infact the current setup doesn't work properly unless I manually set the locations. The weird thing is, it maps the texture properly. So the texture comes out fine, but it's black (obviously because of the coloring). I'll update the original post with the semi-working version. So it show's the texture, but not the color.

This screenshot below shows what it looks like when only using the ColorOut value with OutputF. Note: the black squares should at-least be white.

Posted Image

#1Shadoh

Posted 14 November 2012 - 12:54 AM

Id start commenting out code till I narrowed down the issue.
First change your fragment shader to the following...

[source lang="java"]void main(void){ outputF = ColorOut;}[/source]

Is the colour shown? If so then it's either your texture or the "Alpha" parameter not being initialise correctly.


Still comes out blank, infact the current setup doesn't work properly unless I manually set the locations. The weird thing is, it maps the texture properly. So the texture comes out fine, but it's black (obviously because of the coloring). I'll update the original post with the semi-working version. So it show's the texture, but not the color.

PARTNERS