Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


#ActualKaptein

Posted 26 December 2012 - 07:17 PM

@Kaptein: Are you randomly inserting line breaks?

good call on the vsync! it's true, most computer screens are 60hz, and 60 fps is more than enough for animation
in movies (although interlaced), its ~25 fps!

anyways, yes, i'm having some serious issues with the forums today! each time i post, a ton of
is
showing up instead of line breaks
it's making things a bit hard, but i'm not one to complain smile.png

here is my first attempt at a reply:
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Cornstalks" data-cid="5014561"><p>@Kaptein: Are you randomly inserting line breaks?&nbsp;<img data-cke-saved-src="http://public.gamede...efault/wink.png" src="http://public.gamede...efault/wink.png" class="bbc_emoticon" title=":wink:" /><br />&nbsp;</p></blockquote><br />good call on the vsync! it's true, most computer screens are 60hz, and 60 fps is more than enough for animation<br />in movies (although interlaced), its ~25 fps!<br /><br />anyways, yes, i'm having some serious issues with the forums today! each time i post, a ton of &lt;br /..&gt; is<br />showing up instead of line breaks<br />it's making things a bit hard, but i'm not one to complain <img data-cke-saved-src="http://public.gamede...fault/smile.png" src="http://public.gamede...fault/smile.png" class="bbc_emoticon" title=":)" /><br /> 

#1Kaptein

Posted 26 December 2012 - 07:16 PM

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Cornstalks" data-cid="5014561"><p>@Kaptein: Are you randomly inserting line breaks?&nbsp;<img data-cke-saved-src="http://public.gamedev.net//public/style_emoticons/default/wink.png" src="http://public.gamedev.net//public/style_emoticons/default/wink.png" class="bbc_emoticon" title=":wink:" /><br />&nbsp;</p></blockquote><br />good call on the vsync! it's true, most computer screens are 60hz, and 60 fps is more than enough for animation<br />in movies (although interlaced), its ~25 fps!<br /><br />anyways, yes, i'm having some serious issues with the forums today! each time i post, a ton of &lt;br /..&gt; is<br />showing up instead of line breaks<br />it's making things a bit hard, but i'm not one to complain <img data-cke-saved-src="http://public.gamedev.net//public/style_emoticons/default/smile.png" src="http://public.gamedev.net//public/style_emoticons/default/smile.png" class="bbc_emoticon" title=":)" /><br />

PARTNERS