Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

#Actual0Circle0

Posted 11 January 2013 - 06:32 PM

Can't post on your forums...There just in not a New Post button. Soooo I post here.

EDIT: Guess I need to learn a new language. Apparently 'nouveau' means New Post...or at least 'new' but I already created this post.

 

Updated game, Game Settings - > DX9. Login, this error. Set to OpenGL. No error but input lag was crazy. Set to DX9 again and didn't get the error. The input lag was better but still there. I'll have to run it through a 560 ti 448 instead of using the onboard that comes with the i3 2100. However the i3 2100 should destroy DX9 content since it plays DX9 FPS like Unreal Tournament 60+ FPS at max settings just fine. There is not graphical lag just input lag. The amount of time before the game realizes I am highlighted over something or registering that I clicked something.

 

Building creation, Base upgrade, turret building. If you try to do either of these the game finishes but doesn't complete requiring you to log out and back in only to find you have all your resources back and nothing changed. Not sure if you are even able to do anything other than load the game. At this point that is all I can do. Log in and roam around. Interacting with the game in any way ends up with the game getting stuck at the end of the building phase.

 

And why is there 6 buttons that all do exactly the same thing. 6 Build turret options, 6 build building options and a command center option. Seems excessive to have them even if you plan on later using them. Unless that in itself is a bug.

errordx9.png


#40Circle0

Posted 11 January 2013 - 05:39 PM

Can't post on your forums...There just in not a New Post button. Soooo I post here.

EDIT: Guess I need to learn a new language. Apparently 'nouveau' means New Post...or at least 'new' but I already created this post.

 

Updated game, Game Settings - > DX9. Login, this error. Set to OpenGL. No error but input lag was crazy. Set to DX9 again and didn't get the error. The input lag was better but still there. I'll have to run it through a 560 ti 448 instead of using the onboard that comes with the i3 2100. However the i3 2100 should destroy DX9 content since it plays DX9 FPS like Unreal Tournament 60+ FPS at max settings just fine. There is not graphical lag just input lag. The amount of time before the game realizes I am highlighted over something or registering that I clicked something.

 

Building creation, Base upgrade, turret building. If you try to do either of these the game finishes but doesn't complete requiring you to log out and back in only to find you have all your resources back and nothing changed. Not sure if you are even able to do anything other than load the game. At this point that is all I can do. Log in and roam around. Interacting with the game in any way ends up with the game getting stuck at the end of the building phase.

 

And why is there 6 buttons that all do exactly the same thing. 6 Build turret options, 6 build building options and a command center option. Seems excessive to have them even if you plan on later using them.

errordx9.png


#30Circle0

Posted 11 January 2013 - 05:34 PM

Can't post on your forums...There just in not a New Post button. Soooo I post here.

 

Updated game, Game Settings - > DX9. Login, this error. Set to OpenGL. No error but input lag was crazy. Set to DX9 again and didn't get the error. The input lag was better but still there. I'll have to run it through a 560 ti 448 instead of using the onboard that comes with the i3 2100. However the i3 2100 should destroy DX9 content since it plays DX9 FPS like Unreal Tournament 60+ FPS at max settings just fine. There is not graphical lag just input lag. The amount of time before the game realizes I am highlighted over something or registering that I clicked something.

 

Building creation, Base upgrade, turret building. If you try to do either of these the game finishes but doesn't complete requiring you to log out and back in only to find you have all your resources back and nothing changed. Not sure if you are even able to do anything other than load the game. At this point that is all I can do. Log in and roam around. Interacting with the game in any way ends up with the game getting stuck at the end of the building phase.

 

And why is there 6 buttons that all do exactly the same thing. 6 Build turret options, 6 build building options and a command center option. Seems excessive to have them even if you plan on later using them.

errordx9.png


#20Circle0

Posted 11 January 2013 - 05:32 PM

Can't post on your forums...There just in not a New Post button. Soooo I post here.

 

Updated game, Game Settings - > DX9. Login, this error. Set to OpenGL. No error but input lag was crazy. Set to DX9 again and didn't get the error. The input lag was better but still there. I'll have to run it through a 560 ti 448 instead of using the onboard that comes with the i3 2100. However the i3 2100 should destroy DX9 content since it plays DX9 FPS like Unreal Tournament 60+ FPS at max settings just fine. There is not graphical lag just input lag. The amount of time before the game realizes I am highlighted over something or registering that I clicked something.

 

Building creation, Base upgrade, turret building. If you try to do either of these the game finishes but doesn't complete requiring you to log out and back in only to find you have all your resources back and nothing changed. Not sure if you are even able to do anything other than load the game. At this point that is all I can do. Log in and roam around. Interacting with the game in any way ends up with the game getting stuck at the end of the building phase.

 

And why is there 6 buttons that all do exactly the same thing. 6 Build turret options, 6 build building options and a command center option. Seems excessive to have them even if you plan on later using them.

errordx9.png


#10Circle0

Posted 11 January 2013 - 05:30 PM

Can't post on your forums...There just in not a New Post button. Soooo I post here.

 

Updated game, Game Settings - > DX9. Login, this error. Set to OpenGL. No error but input lag was crazy. Set to DX9 again and didn't get the error. The input lag was better but still there. I'll have to run it through a 560 ti 448 instead of using the onboard that comes with the i3 2100. However the i3 2100 should destroy DX9 content since it plays DX9 FPS like Unreal Tournament 60+ FPS at max settings just fine. There is not graphical lag just input lag. The amount of time before the game realizes I am highlighted over something or registering that I clicked something.

 

Building creation, Base upgrade, turret building. If you try to do either of these the game finishes but doesn't complete requiring you to log out and back in only to find you have all your resources back and nothing changed. Not sure if you are even able to do anything other than load the game. At this point that is all I can do. Log in and roam around. Interacting with the game in any way ends up with the game getting stuck at the end of the building phase.

errordx9.png


PARTNERS