Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


#ActualMrPhoenix

Posted 18 January 2013 - 05:28 PM

im trying to get use to using opengl with sdl and when i try to bind a texture and apply it to a GL_QUAD it wont work ?

im going attach a zip with the contents of the application below (IDE is CodeBlocks)

 

Image of screen 

21z9ts.png

 

if anyone could help it would mean a lot! Thank you for your time


#3MrPhoenix

Posted 18 January 2013 - 05:28 PM

im trying to get use to using opengl with sdl and when i try to bind a texture and apply it to a GL_QUAD it wont work ?

im going attach a zip with the contents of the application below (IDE is CodeBlocks)

 

Image of screen 

21z9ts.png

 

if anyone could help it would mean a lot! Thank you for your time


#2MrPhoenix

Posted 18 January 2013 - 04:22 PM

im trying to get use to using opengl with sdl and when i try to bind a texture and apply it to a GL_QUAD it wont work ?

im going attach a zip with the contents of the application below (IDE is CodeBlocks)

 

Image of screen 

21z9ts.png

 

if anyone could help it would mean a lot! Thank you for your time


#1MrPhoenix

Posted 18 January 2013 - 04:22 PM

im trying to get use to using opengl with sdl and when i try to bind a texture and apply it to a GL_QUAD it wont work ?

i going attach a zip with the contents of the application below (IDE is CodeBlocks)

 

Image of screen 

21z9ts.png

 

if anyone could help it would mean a lot! Thank you for your time


PARTNERS