Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

#ActualTolito

Posted 08 February 2013 - 09:44 AM

Proanim: Thanks! I cannot notice a lack of V-Sync now, but after taking a lot of screenshots, I finally was able to capture a frame without it. Do you think this was just a bug in the software that I used to take the screenshot? Here is my code to limit the frame-rate. Could it be a problem? I am not using GLEW, by the way.

ticks = SDL_GetTicks();
if ( (ticks-lastticks) < (1000/20) )  SDL_Delay((1000/20)-(ticks-lastticks));
lastticks = ticks;

 

Sik: Thank you for that information. It makes me more comfortable using SDL 2.0!


#2Tolito

Posted 08 February 2013 - 09:43 AM

Proanim: Thanks! I cannot notice a lack of V-Sync now, but after taking a lot of screenshots, I finally was able to capture a frame without it. Do you think this was just a bug in the software that I used to take the screenshot? Here is my code to limit the frame-rate. Could it be a problem?

ticks = SDL_GetTicks();
if ( (ticks-lastticks) < (1000/20) )  SDL_Delay((1000/20)-(ticks-lastticks));
lastticks = ticks;

 

Sik: Thank you for that information. It makes me more comfortable using SDL 2.0!


#1Tolito

Posted 08 February 2013 - 09:43 AM

Proanim: Thanks! I cannot notice a lack of V-Sync now, but after taking a lot of screenshots, I finally was able to capture a frame without it. Do you think this was just a bug in the software that I used to take the screenshot? Here is my code to limit the frame-rate. Could it be a problem?

ticks = SDL_GetTicks();
if ( (ticks-lastticks) < (1000/20) )  SDL_Delay((1000/20)-(ticks-lastticks));
lastticks = ticks;

@Sik: Thank you for that information. It makes me more comfortable using SDL 2.0!


PARTNERS