Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


#Actualskullfalker

Posted 10 March 2013 - 10:52 AM

Hello everyone,

So I just bought a new laptop with windows 8 on in and everything seems to be working fine at the moment but I ran into this problem while searching the Internet and creating an account on steam. Some images won't show until I manually tell it to show image and other things like the green check marks/red X's that indicate weather or not a username is available, password confirmation is correct and so on are not showing either. Same goes for the password strength bar; it is unchanging. I would normally find a fix myself but I am too tired and too frustrated at the moment so any and all help with fixing this issue is greatly appreciated.

Edit: forgot to mention that I am using IE 10 if anyone didn't already know.

Thanks, skull

#1skullfalker

Posted 10 March 2013 - 09:57 AM

Hello everyone,

So I just bought a new laptop with windows 8 on in and everything seems to be working fine at the moment but I ran into this problem while searching the Internet and creating an account on steam. Some images won't show until I manually tell it to show image and other things like the green check marks/red X's that indicate weather or not a username is available, password confirmation is correct and so on are not showing either. Same goes for the password strength bar; it is unchanging. I would normally find a fix myself but I am too tired and too frustrated at the moment so any and all help with fixing this issue is greatly appreciated.

Thanks, skull

PARTNERS