Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

#ActualZippery

Posted 22 May 2013 - 08:34 PM

Got it sorted after looking at my code for the last 3 hours, my collision detection routine was flagging my sprite as being on a platform (which strictly speaking it was) for a split second while it was touching the side of the platform and moving towards it while also jumping - as soon as it reached a certain point it kicked off the animation briefly before stopping it again as the sprite flew above the platform. It was this that I was seeing - I hadn't put a check in to disable animation at that point if the sprite was in an upward jump motion.

Cheers! biggrin.png

#2Zippery

Posted 22 May 2013 - 08:33 PM

Got it sorted after looking at my code for the last 3 hours, my collision detection routine was flagging my sprite as being on a platform (which strictly speaking it was) for a split second while it was touching the side of the platform and moving towards it while also jumping - it kicked off the animation briefly before stopping it again as the sprite flew above the platfom. It was this that I was seeing - I hadn't put a check in to disable animation at that point if the sprite was in an upward jump motion.

Cheers! biggrin.png

#1Zippery

Posted 22 May 2013 - 08:32 PM

Got it sorted after looking at my code for the last 3 hours, my collision detection routine was flagging my sprite as being on a platform (which strictly speaking it was) for a split second while it was touching the side of the platform and moving towards it - it kicked off the animation briefly before stopping it again as the sprite flew above the platfom. It was this that I was seeing - I hadn't put a check in to disable animation at that point if the sprite was in an upward jump motion.

 

Cheers! biggrin.png


PARTNERS