Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

FREE SOFTWARE GIVEAWAY

We have 4 x Pro Licences (valued at $59 each) for 2d modular animation software Spriter to give away in this Thursday's GDNet Direct email newsletter.


Read more in this forum topic or make sure you're signed up (from the right-hand sidebar on the homepage) and read Thursday's newsletter to get in the running!


#ActualNiteLordz

Posted 27 December 2013 - 06:54 AM

I am in the process of porting my engine to Windows Store and Windows Phone 8.  I have encountered a problem with scripting however.  On all platforms the library compiles.  Upon execution of and start up is when the problem shows.

 

I have traced through start up, and when i get to this line of code 

 

engine->RegisterObjectType("Array<class T>", 0, asOBJ_REF | asOBJ_TEMPLATE);

 

that fails with an error code of -7, and "configFailed" is then set to true, at which none of my scripts compile.  All of this runs perfectly fine on Windows 8 (Desktop apps).  I am not sure what configuration setup i need to have for Windows RT or WP8.

 

Thanks for any help 

 

It is also throwing a -17 error, InvalidConfiguration.  This leads me to think i am missing a setting or define that is needed.


#1NiteLordz

Posted 27 December 2013 - 06:20 AM

I am in the process of porting my engine to Windows Store and Windows Phone 8.  I have encountered a problem with scripting however.  On all platforms the library compiles.  Upon execution of and start up is when the problem shows.

 

I have traced through start up, and when i get to this line of code 

 

engine->RegisterObjectType("Array<class T>", 0, asOBJ_REF | asOBJ_TEMPLATE);

 

that fails with an error code of -7, and "configFailed" is then set to true, at which none of my scripts compile.  All of this runs perfectly fine on Windows 8 (Desktop apps).  I am not sure what configuration setup i need to have for Windows RT or WP8.

 

Thanks for any help 


PARTNERS