Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

We're offering banner ads on our site from just $5!

1. Details HERE. 2. GDNet+ Subscriptions HERE. 3. Ad upload HERE.


- - - - -

Bug in AngelScript 1.8.0a?


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

#1 Dentoid   Members   -  Reputation: 122

Like
0Likes
Like

Posted 15 July 2004 - 10:28 AM

Hi I've had some crashes in as_compiler_expressions.cpp:1752 The line looks like this: desc = builder->module->scriptFunctions[funcs[n]]; This gave an out of range index. Changing it to this cured my problems: desc = builder->module->scriptFunctions[funcs[n]-builder->module->moduleID]; I can't really give a very good bugreport or anything since I haven't had time to explore things thoroughly. Hope it's of some use. :) /Anders Stenberg

Sponsor:

#2 Andreas Jonsson   Moderators   -  Reputation: 3417

Like
0Likes
Like

Posted 15 July 2004 - 02:54 PM

It's a bug alright. Thanks for letting me know. Actually the bug is related to the one I already fixed with 1.8.0a, though in another location.

bug fix:

Exchange lines 1748 - 1752:


asCScriptFunction *desc;
if( funcs[n] < 0 )
desc = builder->engine->systemFunctions[-funcs[n] - 1];
else
desc = builder->module->scriptFunctions[funcs[n]];


for


asCScriptFunction *desc = builder->GetFunctionDescription(funcs[n]);


Your fix also works. But only for this version where there is no connection between modules.

I'll upload a new version as soon as possible. Sorry about any inconveniance caused by the buggy release.

Regards,
Andreas
AngelCode.com - game development and more - Reference DB - game developer references
AngelScript - free scripting library - BMFont - free bitmap font generator - Tower - free puzzle game

#3 Dentoid   Members   -  Reputation: 122

Like
0Likes
Like

Posted 15 July 2004 - 07:16 PM

Quote:
Original post by WitchLord
Your fix also works. But only for this version where there is no connection between modules.


Yeah, I guessed so but didn't have time to figure out a proper fix. :)

Thanks anyway.




Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS