Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

New Site Design. :)


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
12 replies to this topic

#1 komi   Members   -  Reputation: 122

Posted 01 December 1999 - 04:14 PM

Well, I totally revamped the M A T R I X 3D site, what do you think about it? I know some problems, so don't nag me about them, take a look.
http://matrix3d.cjb.net

Current Problems:
- Site Takes too long to load
- News section is screwy
- "T" link is not up yet
- Files section is weird.



Sponsor:

#2 Machaira   Moderators   -  Reputation: 1028

Posted 28 November 1999 - 10:03 AM

I didn't have a half an hour to wait for the site to load so I can't offer any opinions. No one is going to wait that long!

#3 Splat   Members   -  Reputation: 122

Posted 28 November 1999 - 10:19 AM

What is the point of revamping the site when all you have to offer is NeHe's 7th tutorial posing as your "original" creation?

- Splat


#4 evaclear   Members   -  Reputation: 162

Posted 28 November 1999 - 11:40 AM

1 word. LOADING..........

#5 Anonymous Poster_Anonymous Poster_*   Guests   -  Reputation:

Posted 28 November 1999 - 12:14 PM

Still Loading..

#6 foofightr   Members   -  Reputation: 130

Posted 28 November 1999 - 01:09 PM

i'm on cable, so long loading times usually don't affect me, but in your case, komi, i had to wait over 3 minutes to get past the first screen, because your server is slow, and when it was done loading, it crashed Netscape.

my suggestion is this:

FORGET ABOUT FLASH


#7 komi   Members   -  Reputation: 122

Posted 28 November 1999 - 01:47 PM

I agree. I CAN'T stop using flash! I know what is taking a long to load. I will fix that NOW! It's the FILES page, I have like 30 graphics (bad choice) and that's why... off they go!

-komi


#8 Anonymous Poster_Anonymous Poster_*   Guests   -  Reputation:

Posted 28 November 1999 - 05:21 PM

Flash is nice for small things, but making your whole site one big flash app is just stupid.
it takes too long to load since the ENTIRE page and every graphic on it is loading in one big download.
I REALLY don't like flash for big things, it's just too slow to load and use.

The verdict : go HTML, and make little flash apps to enhance your HTML!


#9 Gromit   Members   -  Reputation: 144

Posted 28 November 1999 - 05:39 PM

Sorry man, but your site just blows. You have to totally redesign everything. The user wants to click on stuff, not just a mouse roll over. Human nature. Plus, your hotspots are way too small.

On the bright side, It didn't take very long for it to load on my computer. Of course, I have a cable modem and it is 11:30pm on a sunday, so I guess there isn't much trafic right now.

Keep it up though, and keep improving.


#10 Splat   Members   -  Reputation: 122

Posted 28 November 1999 - 06:21 PM

The site is interesting. All the animations don't completely finish, at least for me. The text never completely disappears, and when i move over an item when it's just loaded the main screen the initial text just overlaps and it looks like shit until it slides away.

Maybe it's just lack of sleep talking, but: When do we get the cutting-edge 3D graphics engine that the site promises? I see no use in spending all your time on the web site when you have no product...

- Splat


#11 Anonymous Poster_Anonymous Poster_*   Guests   -  Reputation:

Posted 29 November 1999 - 03:55 PM

Hey splat, check back on the M3D board, there is more to tell..
http://server6.ezboard.com/fmatrix3dtalktalk.showMessage?topicID=3.topic

As for the real Matrix site (Real? Huh? Just follow the link up there to see what I mean. ), yeah, there is the MGE, or Matrix Game Editor being made for us non-code worthy people. ^_~ You C/C++ folk may laugh at will.

~Fenriz


#12 foofightr   Members   -  Reputation: 130

Posted 30 November 1999 - 05:27 PM

I'm guessing your MGE was intended to be used with a hardware accelerator, because when I tried running it, I got a frame every 2 seconds (0.5 fps!!). I have a P233MMX with a matrox mystique, so it doesnt accelerate 3d stuff.. if the editor does NOT require a 3d accelerator, then why the hell is it so slow?

#13 Anonymous Poster_Anonymous Poster_*   Guests   -  Reputation:

Posted 01 December 1999 - 04:14 PM

I really don't have a clue there. Im not the programmer. Although, MGE is very early in beta, so you have to kinda expect these things. 3D? Erm.. MGE does not use 3D.

~Fenriz





Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS