Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


glPolygonMode slows down[solved]


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • This topic is locked This topic is locked
23 replies to this topic

#21 gold   Members   -  Reputation: 412

Like
0Likes
Like

Posted 02 September 2006 - 05:35 AM

Line thickness is not the issue, at least on NVIDIA hardware. I'll be happy to solve this mystery as soon as MARS_999 provides a reproducer. :)

Sponsor:

#22 MARS_999   Members   -  Reputation: 1263

Like
0Likes
Like

Posted 13 September 2006 - 09:14 AM

Solution has been found and reason why, thanks to Gold.

Reason is
It’s an interaction between user clip planes and polygon mode.


Solutions are

You have a few options to work around this.
1) Use a vertex program instead of fixed function. You’ll have to implement your own user clipping, as that is part of fixed function. We don’t fall back in this case.

2) Use lines instead of triangles in line mode

3) Disable user clipping in wireframe mode



#23 Neosettler   Members   -  Reputation: 150

Like
0Likes
Like

Posted 15 March 2013 - 08:34 AM

Hello Mars, excuse me to bring this thread from the grave but I'm having a major performance drop while rendering in GL_Line mode. I try to find information on how to disable the user clipping and I couldn't find anything so far... so my question is, how do you disable the user clipping?



#24 swiftcoder   Senior Moderators   -  Reputation: 9845

Like
0Likes
Like

Posted 15 March 2013 - 01:05 PM

@Neosettler: please create a new thread to address this question.


Tristam MacDonald - Software Engineer @Amazon - [swiftcoding]





Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS