Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Problem>????


Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.


  • You cannot reply to this topic
3 replies to this topic

#1   Members   

122
Like
Likes
Like

Posted 06 September 1999 - 10:44 AM

I just registered again, because I lost my other account somehow which was made at the start of this board (Sparhawk). Alright...

I just answered on some questions, but when I look.....my message doesn't display at all, but it counts the messages, what's wrong?

------------------
Dance with me......


#2   Members   

166
Like
Likes
Like

Posted 05 September 1999 - 11:42 AM

In order to see your post after you write it, hit the refresh button on your web browser. What's happening is that your browser is using the previously cached message & not showing your post.

#3   Members   

122
Like
Likes
Like

Posted 05 September 1999 - 09:03 PM

That's what I did, but it stayed the way it was. I don't have any trouble with the Lionhead Discussion Boards......they show the new messages right away....

------------------
Dance with me......


#4   Senior Staff   

1809
Like
Likes
Like

Posted 06 September 1999 - 10:44 AM

Sorry, but this is off-topic. Please post your question in another forum.

As for why your message didn't show up, it's most likely your browser. We use the same board as Lionhead, so there shouldn't be any differences.

Kevin





Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.