Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


directinput problem


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
3 replies to this topic

#1 Emagen   Members   -  Reputation: 122

Like
Likes
Like

Posted 19 September 1999 - 02:37 PM

Im having problems with my directiput:

I have the DI object created, aquired, etc.. the problem is I cant get data out of my mouse, movements, buttons etc. Can someone tell me how to get that data, thanks

thank you


Sponsor:

#2 Anonymous Poster_Anonymous Poster_*   Guests   -  Reputation:

Likes

Posted 19 September 1999 - 11:16 AM

Can you be more specific?

Is the GetDeviceState method returning an error?


#3 Emagen   Members   -  Reputation: 122

Like
Likes
Like

Posted 19 September 1999 - 11:52 AM

when I call GetDeviceState, i put it into a DIMOUSESTATE structure, but im not getting a response to the _.lX, _.lY, _lZ parameters, however I do get a response, some giberish, perhaps Im doing soething wrong?


thanks

[This message has been edited by Emagen (edited September 19, 1999).]


#4 mutex   Members   -  Reputation: 1109

Like
Likes
Like

Posted 19 September 1999 - 02:37 PM

mouse data returned by GetDeviceState is by default, relative. that is, if the user didn't move the mouse since you last called GetDeviceState, the X Y and Z values will be zero. those values tell you how much the mouse has moved since last time




Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS