Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

a little problem


Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.


  • You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

#1   Members   

122
Like
0Likes
Like

Posted 18 April 2009 - 10:19 PM

My application always get stuck while running on some glu commands, gluSphere and gluCylinder and an error of stack over flow appears anyone knows why? the commands: GL.gluSphere(m_pQuad,0.65f,32,32); GL.gluCylinder(m_pQuad,0.22f,0.22f,0.25f,32,32); m_pQuad is a GLU quadric obj : m_pQuad = GL.gluNewQuadric(); GL.gluQuadricNormals(m_pQuad, GL.GLU_SMOOTH); GL.gluQuadricTexture(m_pQuad, (byte)GL.GL_TRUE); the GL on the beginning of each gl commands is because i'm using the C# lib if it matters thanks for the helpers in advance :)

#2   Members   

1019
Like
0Likes
Like

Posted 19 April 2009 - 09:25 PM

Are you calling gluNewQuadric() in a loop? You only need to call it once during initialization IIRC. That might explain it.

#3   Members   

122
Like
0Likes
Like

Posted 19 April 2009 - 10:21 PM

no it's not called in a loop i just wrote it here because i thought maybe it was a problem with the initialization of it




Old topic!

Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.