Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


wireframe


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
4 replies to this topic

#1 vanne   Members   -  Reputation: 122

Like
Likes
Like

Posted 17 July 2001 - 02:48 AM

hallo i''ve got a vertex array set up to draw quads. is there some easy way to toggle to wireframe? some other primitive than GL_LINES?

Sponsor:

#2 Obelix   Members   -  Reputation: 122

Like
Likes
Like

Posted 17 July 2001 - 04:51 AM

I guess you could do it in many ways but the easiest is by using lines instead of quads. (GL_LINES instead of GL_QUADS)

#3 mittens   Moderators   -  Reputation: 1315

Like
Likes
Like

Posted 17 July 2001 - 09:51 AM

glPolygonMode(GL_FRONT, GL_LINE);
glPolygonMode(GL_BACK, GL_LINE);

The ''GL_LINE'' part not be exactly right, but its something along those lines (hehe, bad pun)

------------------------------
Trent (ShiningKnight)
E-mail me
OpenGL Game Programming Tutorials

#4 omegasyphon   Members   -  Reputation: 100

Like
Likes
Like

Posted 17 July 2001 - 01:32 PM

ths is the line that does it

  

glPolygonMode(GL_FRONT_AND_BACK, GL_LINE);



#5 mittens   Moderators   -  Reputation: 1315

Like
Likes
Like

Posted 17 July 2001 - 02:08 PM

Fine, get specific.

I have this bug on my screen about 2 pixels wide.... its annoying the hell out of me. *SLAP*
Ok... bug gone, uhhh, ummm... MY parents won''t be too happy about the condition of their
monitor though *runs to his dev computer and tapes a sign to his door "I DIDN''T DO IT!"*

------------------------------
Trent (ShiningKnight)
E-mail me
OpenGL Game Programming Tutorials




Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS