Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

FREE SOFTWARE GIVEAWAY

We have 4 x Pro Licences (valued at $59 each) for 2d modular animation software Spriter to give away in this Thursday's GDNet Direct email newsletter.


Read more in this forum topic or make sure you're signed up (from the right-hand sidebar on the homepage) and read Thursday's newsletter to get in the running!


Can't reply


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
12 replies to this topic

#1 jack_1313   Members   -  Reputation: 536

Posted 07 January 2010 - 09:23 PM

Hello. Does anyone know why I might be unable to reply to any threads using either Google Chrome OR Internet Explorer 6.0, where I have not previously had problems? Why I try to post my reply the site eventually times out. Is anyone else experiencing this unusual problem? Also, if I moderator could please delete my other thread, 'test,' I would be grateful. I am unable to do so myself and also will not be able to respond to this tread. Thanks, Jackson Allan Edit: It seems I can create topics and edit posts, but not post replies. EDIT by Evil Steve: Nobody can post replies at the moment, the forums seem to be temporarily broken. I'm also unable to delete your other thread at the moment, but I seem to be able to edit posts... [Edited by - Evil Steve on January 8, 2010 4:11:54 AM]

Sponsor:

#2 Programmer One   Members   -  Reputation: 746

Posted 08 January 2010 - 12:19 AM

Oh look, a reply.

#3 Programmer One   Members   -  Reputation: 746

Posted 08 January 2010 - 12:20 AM

That's right bitches. I'm the only one that can reply to any thread.

Also: lol.

#4 Programmer One   Members   -  Reputation: 746

Posted 08 January 2010 - 12:22 AM

Fix it Steve.

#5 Evil Steve   Members   -  Reputation: 1987

Posted 08 January 2010 - 12:23 AM

Seems to be working again now. And I can also reply after killing firefox. Time to install Chrome I think...

#6 superpig   Staff Emeritus   -  Reputation: 1825

Posted 08 January 2010 - 12:36 AM

I restarted the database service process. Let's see if things get back to normal now.

#7 Codeka   Members   -  Reputation: 1157

Posted 08 January 2010 - 12:45 AM

Yay, SQL Server :-)

#8 Programmer One   Members   -  Reputation: 746

Posted 08 January 2010 - 12:47 AM

I suddenly don't feel so special.

#9 Evil Steve   Members   -  Reputation: 1987

Posted 08 January 2010 - 12:49 AM

Quote:
Original post by superpig
I restarted the database service process. Let's see if things get back to normal now.


*gently strokes superpig's face*

#10 Programmer One   Members   -  Reputation: 746

Posted 08 January 2010 - 12:55 AM

[THIS POST HAS BEEN DELETED]
This is what happens when you don't pay off superpig. Evil Steve, you are terrible at keeping secrets.

#11 jack_1313   Members   -  Reputation: 536

Posted 08 January 2010 - 02:08 AM

Thanks lads!

#12 Ravuya   Moderators   -  Reputation: 127

Posted 08 January 2010 - 04:00 AM



#13 owl   Banned   -  Reputation: 364

Posted 09 January 2010 - 10:37 AM

This was very weird. This is the first time I see something like this happening on gdnet.




Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS