Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


glutInitDisplayMode SINGLE vs. DOUBLE


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
3 replies to this topic

#1 Bakuto   Members   -  Reputation: 131

Like
0Likes
Like

Posted 04 March 2011 - 08:49 PM

On setting glutInitDisplayMode(GLUT_SINGLE), I am able to see stuff that I have rendered, but when switching to glutInitDisplayMode(GLUT_DOUBLE), my window is blank.

Is there a step I'm missing when switching to double?


Sponsor:

#2 BeyondBorders   Members   -  Reputation: 100

Like
0Likes
Like

Posted 04 March 2011 - 09:04 PM

Hi! There may be some other problems. I think you copy more code here so I can help you.

On setting glutInitDisplayMode(GLUT_SINGLE), I am able to see stuff that I have rendered, but when switching to glutInitDisplayMode(GLUT_DOUBLE), my window is blank.

Is there a step I'm missing when switching to double?



#3 denebo   Members   -  Reputation: 122

Like
0Likes
Like

Posted 04 March 2011 - 09:59 PM

Are you swapping the buffers?

#4 Bakuto   Members   -  Reputation: 131

Like
0Likes
Like

Posted 04 March 2011 - 11:21 PM

Are you swapping the buffers?


no, this fixed it, thanks!




Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS