Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Disappearing Models


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

#1 GottiJay   Members   -  Reputation: 100

Like
0Likes
Like

Posted 25 July 2011 - 12:42 PM

Tried to do some simple animations which basically moves individual model from one position to the other...each of them enclosed in an animation function ....the problem i have is when one animation finishes the model related to that animation disappears...making way for the model in the next animation.....which is not exactly what i want...

what i want is for the first model to remain in its position while the second animation was running and the second and the first models remain in their position while the third model is running an so on...this is how my animation function looks

thanks for your help

Sponsor:

#2 Scorpie   Members   -  Reputation: 200

Like
0Likes
Like

Posted 27 July 2011 - 01:53 AM

Tried to do some simple animations which basically moves individual model from one position to the other...each of them enclosed in an animation function ....the problem i have is when one animation finishes the model related to that animation disappears...making way for the model in the next animation.....which is not exactly what i want...

what i want is for the first model to remain in its position while the second animation was running and the second and the first models remain in their position while the third model is running an so on...this is how my animation function looks

thanks for your help


You forgot to attach your code, can you try to post it again because it's hard to pin-point the problem without.
I was going to take some wild stabs in the dark but i came up with so many different possible problems i decided to just wait for the code :)

#3 GottiJay   Members   -  Reputation: 100

Like
0Likes
Like

Posted 27 July 2011 - 10:30 AM


Tried to do some simple animations which basically moves individual model from one position to the other...each of them enclosed in an animation function ....the problem i have is when one animation finishes the model related to that animation disappears...making way for the model in the next animation.....which is not exactly what i want...

what i want is for the first model to remain in its position while the second animation was running and the second and the first models remain in their position while the third model is running an so on...this is how my animation function looks

thanks for your help


You forgot to attach your code, can you try to post it again because it's hard to pin-point the problem without.
I was going to take some wild stabs in the dark but i came up with so many different possible problems i decided to just wait for the code :)




thanks Scorpie i'm just seeing your reply....i finally did fix it...i had some flagging issues which i resolved

thank you






Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS