Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Calling all IT Pros from Canada and Australia.. we need your help! Support our site by taking a quick sponsored surveyand win a chance at a $50 Amazon gift card. Click here to get started!


FillMode=D3D11_FILL_WIREFRAME results in no shading with nvidia 3xx.xx drivers


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
No replies to this topic

#1 TheKreature   Crossbones+   -  Reputation: 528

Like
0Likes
Like

Posted 10 July 2012 - 03:07 PM

I have noticed that attempting to render with fillmode=D3D11_FILL_WIREFRAME and AntialiasedLineEnable=false appears to result in the rasterizer not evaluating the pixel shader with nvidia 3xx.xx drivers.

- Raster ops succeed on 296.10 drivers and previous.
- Raster ops succeed on 3xx.xx drivers with fillmode=D3D11_FILL_WIREFRAME and AntialiasedLineEnable=true.
- Raster ops appear to fail on 3xx.xx drivers with fillmode=D3D11_FILL_WIREFRAME and AntialiasedLineEnable=false.

I was wondering if anyone else has encountered the same problem?

Tested hardware:
480GTX (SLI enabled/disabled)
580GTX (SLI enabled/disabled)
680GTX (SLI enabled/disabled)

Thanks.

Sponsor:



Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS