Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


SFML issue with AMD Graphics cards?


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
4 replies to this topic

#1 Alismuffin   Members   -  Reputation: 135

Like
0Likes
Like

Posted 24 July 2012 - 03:48 AM

Hey guys do you know of any issue SFML has with AMD graphics cards?

I started learning the SFML library first, but was put off when it refused to show anything past the console window. I tried some work arounds concerning placing a DLL in my .exe directory.. BAM blue screen of death.

My computer has an AMD HD6970 graphics card. I tried it on my friends computer and it worked fine without any workarounds or anything. His graphics card is different to mine so I am assuming that is the problem.

I moved to SDL and was having fun with that when I saw a whole lot of SFML recommendations. So I decided I'd give it a go again. Same problem as before.

Does anyone know how to avoid this problem?

Sponsor:

#2 Hodgman   Moderators   -  Reputation: 27892

Like
0Likes
Like

Posted 24 July 2012 - 03:50 AM

Have you tried updating your drivers?

#3 Alismuffin   Members   -  Reputation: 135

Like
0Likes
Like

Posted 24 July 2012 - 03:55 AM

Have you tried updating your drivers?


Yes I have updated to the latest drivers for everything

#4 CJ_COIMBRA   Crossbones+   -  Reputation: 770

Like
1Likes
Like

Posted 24 July 2012 - 06:59 AM

Use SFML 2.0
This issue happened with SFML 1.6

#5 Alismuffin   Members   -  Reputation: 135

Like
0Likes
Like

Posted 24 July 2012 - 07:23 AM

Thanks CJ

Works perfectly now




Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS