Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


Texture loading problem, using lwjgl and slick util to import


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

#1 Joshhua5   Members   -  Reputation: 409

Like
0Likes
Like

Posted 29 August 2012 - 06:03 AM

The textures appear all weird and any reference to glColor## are basically ignored and it appears black
I'm creating a game of pong Posted Image textures are the exact same resolution used in the game.

Posted Image

<img class="UMSRatingIcon" id="ums_img_tooltip" />
<img class="UMSRatingIcon" id="ums_img_tooltip" />

Attached Files


Edited by Joshhua5, 29 August 2012 - 05:31 PM.


Sponsor:

#2 Joshhua5   Members   -  Reputation: 409

Like
0Likes
Like

Posted 29 August 2012 - 07:27 AM


<img class="UMSRatingIcon" id="ums_img_tooltip" />


#3 MarekKnows.com   Members   -  Reputation: 427

Like
0Likes
Like

Posted 01 September 2012 - 05:32 AM

Writing your own image file reader is not that difficult to do. The TGA file format is really trivial to read and the PNG file format isn't too bad either if you use the free library. http://www.marek-knows.com/downloads.php5?vmk=opengl2p1

The screenshot you posted kind of looks to me that your stride is off. What format are you textures saved in?

---
Free C++, OpenGL, and Game Development Video Tutorials @
www.MarekKnows.com
Play my free games: Ghost Toast, Zing, Jewel Thief





Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS