Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

We're offering banner ads on our site from just $5!

1. Details HERE. 2. GDNet+ Subscriptions HERE. 3. Ad upload HERE.


App won't launch in android virtual machine


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
No replies to this topic

#1 Aluthreney   Members   -  Reputation: 256

Like
0Likes
Like

Posted 16 November 2012 - 05:03 AM

For the past few days I've been setting up everything I need to start developing an android game with the Gameplay 3D game engine. I already have everything setup and working, but I have one problem: I can't run any of the engine's game samples on the avd that comes with android sdk. I don't get any errors when I debug and install the game with ant and the app appears in the avd, but when I click on it to run, a black screen appears for a few moments and then it goes back to the app library. I don't understand how to fix this because I'm not getting any errors. I searched around for the last few days, but I haven't found any situation that resembles mine. I'm developing on ubuntu 12.04 64 and this is what I'm using:

- Android NDK r8
- Android SDK r21
- Gameplay 3D engine
- Apache Ant
- Codeblocks 10.05

I've compiled the same samples in codeblocks to run in linux and it worked fine, so I don't think the problem is coming from the engine. Then again, a friend of mine tried running the samples on his phone, but he had the same results as in the virtual machine. I'm really confused Posted Image

please help

AluPosted Image

Aluthreney -- the King of sheep.


Sponsor:



Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS