Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


Posting a comment causes error message


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

#1 Headkaze   Members   -  Reputation: 583

Posted 18 November 2012 - 04:50 PM

I just wanted to let staff know about an error message I got when making a reply to a an "Image of the Day" post.

Warning: Data missing in classes_like_composite::add in /var/www/gamedev/admin/sources/classes/like/composite.php on line 477
Warning: Relationship ID missing in classes_like_registry::getKey in /var/www/gamedev/admin/sources/classes/like/composite.php on line 143



Sponsor:

#2 Michael Tanczos   Senior Staff   -  Reputation: 5166

Posted 18 November 2012 - 10:40 PM

Thanks for the report.. looking into it.

#3 AlanSmithee   Members   -  Reputation: 978

Posted 22 November 2012 - 10:55 AM

Hi.. I also got the same errors when replying to "Image of the day" post

Warning: Data missing in classes_like_composite::add in /var/www/gamedev/admin/sources/classes/like/composite.php on line 477
Warning: Relationship ID missing in classes_like_registry::getKey in /var/www/gamedev/admin/sources/classes/like/composite.php on line 143






Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS