Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

FREE SOFTWARE GIVEAWAY

We have 4 x Pro Licences (valued at $59 each) for 2d modular animation software Spriter to give away in this Thursday's GDNet Direct email newsletter.


Read more in this forum topic or make sure you're signed up (from the right-hand sidebar on the homepage) and read Thursday's newsletter to get in the running!


(D3D9): Managed resources not re-appearing after Reset() ?


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
1 reply to this topic

#1 hupsilardee   Members   -  Reputation: 487

Like
0Likes
Like

Posted 27 November 2012 - 06:40 PM

I Reset() the device if F4 is pressed, toggling the fullscreen.
All my resources are loaded with the managed pool. I know vertex data is preserved, because meshes are still appearing with the correct shape, but for some reason, textures are disappearing. This only seems to happen when I load up a cube texture at the start of the game - without the skybox, other textures are restored correctly when fullscreen is toggled.

Anybody know what might be causing this?

Sponsor:

#2 hupsilardee   Members   -  Reputation: 487

Like
2Likes
Like

Posted 28 November 2012 - 10:48 AM

Solved. It was actually the DRAWING of the skybox that was causing problems. (Setting some shader constants which weren't reset for drawing meshes, making them appear black, which tricked me into thinking the textures were being lost).




Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS