Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Interested in a FREE copy of HTML5 game maker Construct 2?

We'll be giving away three Personal Edition licences in next Tuesday's GDNet Direct email newsletter!

Sign up from the right-hand sidebar on our homepage and read Tuesday's newsletter for details!


We're also offering banner ads on our site from just $5! 1. Details HERE. 2. GDNet+ Subscriptions HERE. 3. Ad upload HERE.


Any idea when the WYSIWYG editor and backspace will play nicely?


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
11 replies to this topic

#1 Cornstalks   Crossbones+   -  Reputation: 6991

Posted 03 December 2012 - 03:09 PM

I know the majority of the forum software is outside of your control, but it gets infuriating sometimes trying to type a post with some formatting (italics, a superscript number, etc), going on just fine, and then hitting backspace because of a typo, and suddenly the cursor jumps back to the last formatted part in the post and deletes from there!

It's been like this forever now. Any ideas when this is getting fixed? Soon? Please?
[ I was ninja'd 71 times before I stopped counting a long time ago ] [ f.k.a. MikeTacular ] [ My Blog ] [ SWFer: Gaplessly looped MP3s in your Flash games ]

Sponsor:

#2 Cornstalks   Crossbones+   -  Reputation: 6991

Posted 07 December 2012 - 12:20 PM

Please? It's driving me insane.
[ I was ninja'd 71 times before I stopped counting a long time ago ] [ f.k.a. MikeTacular ] [ My Blog ] [ SWFer: Gaplessly looped MP3s in your Flash games ]

#3 frob   Moderators   -  Reputation: 22218

Posted 07 December 2012 - 02:17 PM

I use the site on four different browsers across PC and mobile devices, and I've never seen the problem you describe.


What browser/version/OS are you using?

Check out my book, Game Development with Unity, aimed at beginners who want to build fun games fast.

Also check out my personal website at bryanwagstaff.com, where I write about assorted stuff.


#4 Cornstalks   Crossbones+   -  Reputation: 6991

Posted 07 December 2012 - 02:41 PM

I use the site on four different browsers across PC and mobile devices, and I've never seen the problem you describe.

Really? ApochPiQ brought it up almost 9 months ago...

What browser/version/OS are you using?

Chrome 23.0.1271.95 on OS X 10.8.2 MacBook Pro with Retina Display.
[ I was ninja'd 71 times before I stopped counting a long time ago ] [ f.k.a. MikeTacular ] [ My Blog ] [ SWFer: Gaplessly looped MP3s in your Flash games ]

#5 frob   Moderators   -  Reputation: 22218

Posted 07 December 2012 - 03:00 PM


I use the site on four different browsers across PC and mobile devices, and I've never seen the problem you describe.

Really? ApochPiQ brought it up almost 9 months ago...

What browser/version/OS are you using?

Chrome 23.0.1271.95 on OS X 10.8.2 MacBook Pro with Retina Display.


Must have missed that.

Looks like his repro steps are happening on mine, too. (chrome 23 on windows 7)

I rarely use special formatting other than code blocks and quotes, so I guess I just never encountered it.

Check out my book, Game Development with Unity, aimed at beginners who want to build fun games fast.

Also check out my personal website at bryanwagstaff.com, where I write about assorted stuff.


#6 Mizu   Members   -  Reputation: 1047

Posted 07 December 2012 - 04:19 PM

I have this issue too, and it's very annoying. Using latest version of Chrome (23.0.1271.95 m ...apperently) and Windows 7. So nothing out of the ordinary. It doesn't even happen all the time though. Sometimes I can write a whole post without it happening, and sometimes it happens frequently...

#7 jbadams   Senior Staff   -  Reputation: 19025

Posted 07 December 2012 - 11:13 PM

This particular issue appears to have been solved in the next version of the forum software, which comes with a number of improvements to the post editor.

Unfortunately we can't tell you when we'll be rolling out the next version yet, as we're waiting to confirm that it's stable and a few potential minor issues are resolved, but I wouldn't expect it to be more than a few months at most.


Sorry we don't have a more immediate solution, but hopefully knowing the fix is on the way will at least provide some "light at the end of the tunnel", so to speak. Thanks for your patience, and please do continue to follow up these sort of issues with us! Posted Image

#8 Cornstalks   Crossbones+   -  Reputation: 6991

Posted 10 December 2012 - 11:09 PM

This particular issue appears to have been solved in the next version of the forum software, which comes with a number of improvements to the post editor.

Yaaaaay. Out of curiosity, is the spaces-to-tabs issue fixed too? (try posting a block of code, and then going back and editing it... groups of 4 spaces get converted to tabs, which screws up any alignment you may have made in the original post)

Thanks for the update. A light at the end of the tunnel indeed.
[ I was ninja'd 71 times before I stopped counting a long time ago ] [ f.k.a. MikeTacular ] [ My Blog ] [ SWFer: Gaplessly looped MP3s in your Flash games ]

#9 jbadams   Senior Staff   -  Reputation: 19025

Posted 10 December 2012 - 11:20 PM

is the spaces-to-tabs issue fixed too? (try posting a block of code, and then going back and editing it... groups of 4 spaces get converted to tabs
I won't guarantee it for now, but I think this is also fixed based on a quick test; groups of spaces don't appear to be converted automatically when editing a post.

Edited by Michael Tanczos, 21 December 2012 - 02:15 PM.


#10 jbadams   Senior Staff   -  Reputation: 19025

Posted 21 December 2012 - 12:07 AM

Are any users still experiencing these issues after the recent software update?



#11 Cornstalks   Crossbones+   -  Reputation: 6991

Posted 21 December 2012 - 10:39 PM

Are any users still experiencing these issues after the recent software update?
So far it's working, from the little testing I've done. I'll come back if I find anything that triggers it again though. Yay!
[ I was ninja'd 71 times before I stopped counting a long time ago ] [ f.k.a. MikeTacular ] [ My Blog ] [ SWFer: Gaplessly looped MP3s in your Flash games ]

#12 Michael Tanczos   Senior Staff   -  Reputation: 5434

Posted 21 December 2012 - 10:51 PM

Awesome!  I love it when some things go right.  =)






Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS