Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

FREE SOFTWARE GIVEAWAY

We have 4 x Pro Licences (valued at $59 each) for 2d modular animation software Spriter to give away in this Thursday's GDNet Direct email newsletter.


Read more in this forum topic or make sure you're signed up (from the right-hand sidebar on the homepage) and read Thursday's newsletter to get in the running!


My lowly triangle will not render :(


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
2 replies to this topic

#1 sunnysideup   Members   -  Reputation: 105

Like
0Likes
Like

Posted 27 January 2013 - 08:55 PM

Hello, I'm having some trouble getting a simple triangle to render. I've done this before (yesterday actually with a cube), but I must have lost it or something. Looking in PIX it looks like the vertices all get set to zero after the vertex shader stage. I don't understand why, but I'm a noob so I don't understand this stuff. I was hoping somebody might take a look at the code and see if they can't help me out, I'd really appreciate it. Thanks.

Attached Files



Sponsor:

#2 NightcrawlerEX   Members   -  Reputation: 108

Like
0Likes
Like

Posted 28 January 2013 - 06:38 AM

oops... i posted the wrong answer i think

 


 


Edited by NightcrawlerEX, 28 January 2013 - 06:39 AM.


#3 sunnysideup   Members   -  Reputation: 105

Like
0Likes
Like

Posted 28 January 2013 - 03:42 PM

I never did figure out what was wrong, but I rewrote the whole thing and got it working.






Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS