Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


Help with IE


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
4 replies to this topic

#1 skullfalker   Members   -  Reputation: 108

Posted 10 March 2013 - 09:57 AM

Hello everyone,

So I just bought a new laptop with windows 8 on in and everything seems to be working fine at the moment but I ran into this problem while searching the Internet and creating an account on steam. Some images won't show until I manually tell it to show image and other things like the green check marks/red X's that indicate weather or not a username is available, password confirmation is correct and so on are not showing either. Same goes for the password strength bar; it is unchanging. I would normally find a fix myself but I am too tired and too frustrated at the moment so any and all help with fixing this issue is greatly appreciated.

Edit: forgot to mention that I am using IE 10 if anyone didn't already know.

Thanks, skull

Sponsor:

#2 Khatharr   Crossbones+   -  Reputation: 2771

Posted 10 March 2013 - 02:24 PM

http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/


void hurrrrrrrr() {__asm sub [ebp+4],5;}

There are ten kinds of people in this world: those who understand binary and those who don't.

#3 slicer4ever   Crossbones+   -  Reputation: 3078

Posted 10 March 2013 - 02:45 PM

while i do agree that you should get a better browser.

 

This sounds like symptoms of something much worse, did you format the laptop when you got it, or does it still contain all the bloated software the manufacturer sends with it?


Check out https://www.facebook.com/LiquidGames for some great games made by me on the Playstation Mobile market.

#4 mdwh   Members   -  Reputation: 801

Posted 11 March 2013 - 07:35 AM

Trying another browser at least helps determine if it's specific to IE, or a more general problem (plus allows the workaround of using the other browser).

Is it just Steam, or some sites, or all sites?
http://erebusrpg.sourceforge.net/ - Erebus, Open Source RPG for Windows/Linux/Android
http://homepage.ntlworld.com/mark.harman/conquests.html - Conquests, Open Source Civ-like Game for Windows/Linux

#5 Memories are Better   Prime Members   -  Reputation: 769

Posted 11 March 2013 - 06:20 PM

im using IE10 happily over any other browser, steam loads fine and superfast much like every other site, haven't had any issues with any site.

 

I doubt this is a browser issue tbh, make sure you are up to date with windows update






Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS