Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Problem with Sign In page


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
7 replies to this topic

#1 Tournicoti   Prime Members   -  Reputation: 684

Posted 11 March 2013 - 10:28 AM

Hello

 

I can't log in if the check box "remember me" is not checked. I have this problem since several weeks (about 2 or 3 ?)

(Even after have clicked "Sign In" button, I'm still not logged in)

 

Thanks

Nico


Edited by Tournicoti, 11 March 2013 - 10:31 AM.


Sponsor:

#2 Michael Tanczos   Senior Staff   -  Reputation: 5450

Posted 11 March 2013 - 11:10 AM

Try clearing your cookies for Gamedev.net.  This seems to have resolved the issue.



#3 Tournicoti   Prime Members   -  Reputation: 684

Posted 11 March 2013 - 01:04 PM

Try clearing your cookies for Gamedev.net.  This seems to have resolved the issue.

Thank you.

I've just cleaned up all my cookies but the problem still occurs.

 

PS : I use Firefox


Edited by Tournicoti, 11 March 2013 - 02:57 PM.


#4 Stormynature   Crossbones+   -  Reputation: 3414

Posted 11 March 2013 - 02:20 PM

I get this problem occasionally with IE. Seemingly as a result of having been logged in then logging out then trying to log back in again without having closed IE down inbetween.


Edited by Stormynature, 11 March 2013 - 02:21 PM.


#5 swiftcoder   Senior Moderators   -  Reputation: 10364

Posted 11 March 2013 - 05:01 PM

I've been having this issue intermittently as well, but only on one laptop (Safari/Mac - the other Safari/Mac I use has had no issues).

 

It seems to clear up if you clear the cache and restart the browser.


Tristam MacDonald - Software Engineer @Amazon - [swiftcoding]


#6 Michael Tanczos   Senior Staff   -  Reputation: 5450

Posted 11 March 2013 - 07:10 PM

I made another change.. hopefully this will resolve this issue.



#7 Tournicoti   Prime Members   -  Reputation: 684

Posted 12 March 2013 - 03:49 AM

Hello

 

I have cleared my cookies and my cache, but the problem still occurs.

I 've tried with IE and Firefox, getting this same issue.

 

If needed, I can install and try with Chrome ?


Edited by Tournicoti, 12 March 2013 - 06:07 AM.


#8 bvanevery   Members   -  Reputation: 174

Posted 13 March 2013 - 08:32 AM

I have the same problem with Chromium (not Chrome) on Linux, Firefox on Linux, Firefox on Windows, and IE on Windows, so I really doubt that trying a different browser is going to do you any good.


gamedesign-l pre-moderated mailing list. Preventing flames since 2000! All opinions welcome.




Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS