Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account

Thread/Topic auto-follow feature not always working?


Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.

  • You cannot reply to this topic
1 reply to this topic

#1 dmatter   Crossbones+   -  Reputation: 3100

Posted 17 August 2013 - 12:04 PM

In my profile settings under Notification Options I have it set so that when I post in a thread it will automatically register me as a follower to receive updates when other people comment, etc. Recently I've been noticing that it has been unreliable, if working at all, and I have to manually click to follow.

 

As an example, I posted in this thread but as you'll see I haven't been added as a follower: http://www.gamedev.net/topic/646675-whats-cleaner-more-global-variables-or-getting-values-thorugh-functions/

 

To me it seems broken, but maybe there's another explanation?



Sponsor:

#2 dmatter   Crossbones+   -  Reputation: 3100

Posted 28 August 2013 - 11:47 AM

Going to bump this, because it's still a mystery to me. Another recent example: http://www.gamedev.net/topic/647136-i-cannot-make-up-my-mind-what-language-i-should-use/?p=5089851






Old topic!
Guest, the last post of this topic is over 60 days old and at this point you may not reply in this topic. If you wish to continue this conversation start a new topic.



PARTNERS