Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


Salatinjsh

Member Since 19 May 2011
Offline Last Active Jan 01 2013 04:57 PM

Posts I've Made

In Topic: SDL and opengl textures

03 October 2012 - 10:12 AM

Well thanks for answer. :)
I have tryed usng soil and SDL but no difference and

glTexParameteri(GL_TEXTURE_2D, GL_TEXTURE_WRAP_S, GL_REPEAT);
glTexParameteri(GL_TEXTURE_2D, GL_TEXTURE_WRAP_T, GL_REPEAT);

didn't help. :(
Can it be problem with libraries? can they be at wrong positions?

In Topic: undefined reference to `WinMain@16

04 July 2011 - 08:32 AM

SDL is #defining your main function to a function called SDL_main. Try to disable this by using #undef main.

Thank you! everything works fine :) but now i have next problem i have to solve :D


In Topic: Varables usable in whole project

18 June 2011 - 08:50 AM

Aardvajk, thank you very much :) and yes i think a frgot to mention language im using :D i'm using C++ :D

and thanks for "Your inglish is fine" :D




Owl i thank you for your link but i think I have miswritten :D i ment i can't find "That" not hat :D about the C++ problem ;)


In Topic: OpenGL problem with Fog

13 June 2011 - 11:59 PM

You're not calling SetUpFog() anywhere.





i don't have to, because when computer goes through all file it reads it and sets up fog, and i don't need to do it again, do i? It's like with lighting i haven't called it anywhere but it is set




Edit: Realy it was the problem, i though it just initializes fog like with light, but then i tryed to add it when i enable fog and it worked, thank you man ;)



In Topic: GL lighting problem

19 May 2011 - 11:28 AM

Try glEnable(GL_LIGHTING);
Check this out:

http://www.sjbaker.o...l_lighting.html


Google translated to latvian, shame it doesn't do the image aswell.


Thx nice page, made my mind clear but i still can't get light working :@ :@




EDIT: I GOT THE LIGHT THANK U GUYS!!!!!!


I found that the problem realy was with normals :D


PARTNERS