Jump to content

  • Log In with Google      Sign In   
  • Create Account


Member Since 11 Sep 2011
Offline Last Active Oct 02 2013 02:27 AM

Posts I've Made

In Topic: OBJ loader for opengl (LWJGL)

10 August 2013 - 03:35 AM

Ooops that t.y = t.y stayed in the code, I wrote t.y = 1f - t.y to flip the image on the y-axis. The texID's value is 0 by default, so I can check if there is no tex coords for that vertex.


https://mega.co.nz/#!8FtkXDzZ!R6S_71KMoKIhS4edYjq1VnnimMZ7TvLDL6OSmW_Zxuk <- link for obj and texture


It is not a cube, it's a sh*tty hallway, just made something to try the loader. Here is how it looks like http://i.imgur.com/sWXw7Lp.png


http://pastebin.com/38ECG3ge <- code for the class

In Topic: Loading OBJ model to VBO

07 August 2013 - 05:09 AM


In Topic: Loading OBJ model to VBO

07 August 2013 - 04:17 AM

I replaced drawElement with drawArrays, and it draws the cube perfectly, so the problem is with the indices.

In Topic: Learning C++ with OpenGL

25 July 2013 - 01:27 PM

That's why I ask it. I could learn OGL in a more familiar language than C++, but if I start learning C++ I could continue my OGL learning. So I could learn both of them

In Topic: [GLSL] Simple lighting shader not working

23 July 2013 - 10:07 AM

Okay, so I reduced it to render just one plane. And I found an other tutorial: http://www.rastertek.com/gl40tut06.html


I use EXACTLY the same shaders, and I use exactly the same position, and normals. But I got a black triangle instead of a yellow one. Looks like intensity is always zero.


The class of what I'm rendering: http://pastebin.com/ez5K9vN3