Jump to content
  • Advertisement
  • entries
    205
  • comments
    228
  • views
    113472

Possible bug fix.

Sign in to follow this  
Mike Bossy

97 views

I think I've found the problem with my texture loading. I have what I think is a fixed .exe file at:

http://members.gamedev.net/jellyfilledgames/files/TikiLoungeBlackjackDemo.zip

It seems I was trying to load a 1024x1024 texture as 768x1024. On ATI cards it looks like it automatically bumps the texture size up while on Nvidia cards it doesn't which results in the funky texture behavior. This of course is only a guess on my part as I don't have any Nvidia cards laying around to try it out on. If by any chance you have an Nvidia card and can try out the new .exe I'd love you for it :). The link above only contains the new .exe. You can get the rest of the files from the intel link in my previous journal entry.
Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

I just tried it on my GeForce6600 GT. The new version works fine (no corruption), and the old version was corrupted. Haven't had a chance to play it yet, but looking forward to it. Congrats on the 3rd place.

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!