Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    557
  • comments
    1237
  • views
    423444

Untitled

Sign in to follow this  
Evil Steve

76 views

Ogg vorbis is now recompiled, and it all seems to work fine. However, I had some issues with DirectSound notifications. I used to have a 5.1 sound card in my PC, but I took it out to put into our media center. So now I'm just using my onboard sound, and it doesn't like notifications very much. It's all fine when there's only one streaming buffer playing, but when you start another one, the notifications screw up - notifications are hit 30ms apart, in the wrong order and so on. My thread about it is Here. Thanks again to Abominacion [smile]

I'll have to try running one hardware buffer and one non-hardware, and see how that works. Although the performance shouldn't be too bad anyway, all my buffers will be the same frequency, bit depth, etc.

I'll also have to try my app on my media center to check that the notifications work on that. I don't think it'll be much of an issue really, there'll only be one streaming sound playing at once usually, or perhaps 2. Static sounds might not even need notifications at all.
Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!