• entries
    88
  • comments
    105
  • views
    70419

vortxGE 2.0 progress : Bloom3

Sign in to follow this  
mixmaster

544 views

Well I think I'm done with bloom for now, I still have some issues with pixels showing in the Bloom but I'm not sure if increasing the 5x5 Gaussian blur will help that much, any idea's anyone? Now its time to change this dam logo, thanks by the way for all the comments that it looks like a Swastika !! I really had no idea.

After logo change I'm starting the demo/tech scene so my posts will slow down now, thank GOD I hear you say :-)

Team of one, signing off.

vortxGE32.png
Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

Hey there,

Just some suggestions from looking at some of your previous screenshots, you might want to try adjusting your bloom threshold level, so that only your real brights start blooming. The other thing you might want to try is downsampling your bloom buffer, then run your gaussian blur, then upsample. You'll get a lot more blur for cheaper.

Share this comment


Link to comment
[quote name='Dancin_Fool' timestamp='1329460438']
Hey there,Just some suggestions from looking at some of your previous screenshots, you might want to try adjusting your bloom threshold level, so that only your real brights start blooming. The other thing you might want to try is downsampling your bloom buffer, then run your gaussian blur, then upsample. You'll get a lot more blur for cheaper.
[/quote]

Thanks !! I was loosing focus (on the code) and giving up :-) Until I read this.. I have taken your advice and its so much better now, thanks man!!!

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now