• Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Strange linking error

This topic is 5686 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hi, I''ve got myself a serious problem here I think.. When I compile my project I get this error: Linking... LINK : error : Internal error during ReadSymbolTable ExceptionCode = C0000006 ExceptionFlags = 00000000 ExceptionAddress = 0040C6D2 NumberParameters = 00000003 ExceptionInformation[ 0] = 00000000 ExceptionInformation[ 1] = 00BF46FC ExceptionInformation[ 2] = C000009C CONTEXT: Eax = 00034738 Esp = 0012F674 Ebx = 00379758 Ebp = 0000003C Ecx = 0000000F Esi = 00BF46FC Edx = 0000003C Edi = 0012F6E4 Eip = 0040C6D2 EFlags = 00010206 SegCs = 0000001B SegDs = 00000023 SegSs = 00000023 SegEs = 00000023 SegFs = 00000038 SegGs = 00000000 Dr0 = 0012F674 Dr3 = 00379758 Dr1 = 0000003C Dr6 = 0000000F Dr2 = 00720044 Dr7 = 00430000 Error executing link.exe. Now I''ve tried the usual fixes, rebuild all and deleting the debug folder but nothing works.. I''ve been working on this for a year so if anyone knows what to do, please help! -Lord Maz-

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Well this is weird.. I tried around a little, cutting down code untill I had only the window function left.. so I figured something else was wrong, and when I deleted a few .libs on the list in the settings it suddenly worked.. I''ve had the same settings during my whole project so it must had come from thin air..

I blame Microsoft!

-Lord Maz-

Share this post


Link to post
Share on other sites
You should try to fix the problem too. It sounds as if you have a corrupt library file. Try downloading the libs you removed from the object file list, as there might be problems with them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement