Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Texture Loading problem

This topic is 5585 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hey, I''m getting this error: main.obj : error LNK2001: unresolved external symbol _auxDIBImageLoadA@4 Debug/Weeeee Breakout.exe : fatal error LNK1120: 1 unresolved externals when compiling my program. It doesn''t make much sense to me because I can load up another project i made earlier that uses the same function and it works just fine. Any idea how to fix it? _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ _/http://www.lameware.com _/ _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

Share this post


Link to post
Share on other sites
quote:
Original post by Neosmyle
Make sure you have #include''d "gl/glaux.h" and you have added glaux.lib to your linker settings.

[edited by - Neosmyle on August 27, 2002 6:05:27 PM]


in other words...

#pragma comment (lib,"glaux.lib")
#include <gl\glaux.h>

Share this post


Link to post
Share on other sites
quote:
Original post by Neosmyle
Make sure you have #include''d "gl/glaux.h" and you have added glaux.lib to your linker settings.


Odd ... I added glaux.lib to my project and it didn''t work before ... maybe i did something wrong, but it wasn''t there when i went back. Thanks, it worked! :D

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/
_/http://www.lameware.com _/
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

Share this post


Link to post
Share on other sites