• Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Speed issues

This topic is 5647 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I''m running an AMD K6-2 500 with 128MB RAM and a Savage4 (16MB) 3D card. I can run games like halflife at a respectable speed, but when I try to do anything myself, even just a couple of cubes, it seems to be too slow. Can anyone suggest reasons/solutions for this please? I''m quite new to OGL and would like to get this sorted before trying anything else.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
quote:
Original post by SyG
I can run games like halflife at a respectable speed, but when I try to do anything myself, even just a couple of cubes, it seems to be too slow.
What do you consider a couple? 3? 1000? 10^9?

If you want to increase performance with static vertex data, then learn something about display lists (very well explained it the redbook).

Share this post


Link to post
Share on other sites
a couple = 2 or 3,

but the nehe demo''s like the fps type demo runs very slowly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
do u have hardware acceleration?
check the faq www.opengl.org for info

http://uk.geocities.com/sloppyturds/gotterdammerung.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
Your Savage GFX Card might be the problem. Have you got the latest drivers?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement