Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

List members not working

This topic is 5550 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I can''t get my list members function to work in MSVC++ 6.0. I have it turned on but I still don''t get any member lists when I put a "." or "->" after a class variable. Anybody know why? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
I deleted my debug folder and all other files except the header and source files and then I recompiled the project. The list members function works fine now.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
I had to acutally add the files to my project to make it work one time. Just including the .h file and setting up the path to the source is sometimes not enough.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey,

Look for something called Visual Assist by WholeTomato

very nice plugin for this type of thing, enhances code readability too.

Michael Bartman
Dark Omen Studios
Lead Engine Programmer

Share this post


Link to post
Share on other sites
sometimes the class browser gets messed up.

if you add stuff in a file and haven''t saved it yet it also won''t always work as expected.

if you delete the .ncb file in your workspace directory (you have to close the workspace first) it usually makes it better.

visual assist is good though.

Share this post


Link to post
Share on other sites