Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bucket_Head

Problem with Tut20 on some computers

This topic is 6934 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Hello there...I have been modifying Tut20, and have been using the transparency effect to render 2D images with transparency, and I am very happy with the effects on my computer. However, on some computers (like the one I use at class ) the areas that should be completely transparent darken the area behind it instead. Is there a way to combat this, that would work on any computer? Also, when you hit m, and the image goes translucent, you can no longer see the area that darkens (in other words, it then is transparent as it should be) ...however, then the image itself is translucent, and I don''t want that, heh... So if anyone knows a way to combat this problem, please do help. - Hai, watashi no chichi no kuruma ga oishii deshita! ...or, in other words, "Yes, my dad's car was deliscious!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

GameDev.net is your game development community. Create an account for your GameDev Portfolio and participate in the largest developer community in the games industry.

Sign me up!