Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crawl

Problem displaying textures with a 256x256 or lower res in fullscreen.

This topic is 5690 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Well, the title kind of sums up my problem,... When my app. runs in windowed mode all the textures are displayed correctly, but when i run it in fullscreen all the textures with a resolution equal or lower than 256x256 aren''t displayed.... I''ve checked everything, i''m sure the texture is loaded,.. opengl doesn''t return any errors... I''m beginning to think it has something to do with Win XP, cause the problems started last week after i had to reinstall it after my harddrive crached on me..... The latest catalyst driver are installed for my Radeon 7000..... Has anyone ever experienced this or does anyone know what''s happening,.... ???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
pleeeeeaaaase

... and,.. yes i've checked for stuff like this:

if ( !m_bWindowed && (m_dwTexureDimension>256) )
LoadTexture( "bla.jpg" );



[edited by - Crawl on January 23, 2003 6:28:41 AM]

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!