• Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

GetViewport() problems solved in DX 9 ?

This topic is 5495 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

hi tehre! In DX8 GetViewport() didn''t work correctly on most of the graphic cards... has this changed in DX9 ?? as i can see in the SDK documentation GetViewport now also works with Pure Devices, but does it make less problems then in DX8 now ? thx in advance hansi pirman

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
quote:
In DX8 GetViewport() didn''t work correctly on most of the graphic cards


First time Ive heard this...From where did you hear this?


:::: [ Triple Buffer V2.0 ] ::::

Share this post


Link to post
Share on other sites
on the www.zfx.info site and forum its described as a common problem... (if actually also posted this question there, sorry)

Share this post


Link to post
Share on other sites
There was some confusion in DX8, even by some Microsoft people, whether pure devices supported GetViewport. It was not a driver issue.

DX8 pure devices do not support GetViewport. DX9 pure devices do.

Share this post


Link to post
Share on other sites
thanks for the answers!

so i can expect GetViewport() to work correctly everytime and on
any Driver in DX9 ?

thats nice, thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement