Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

PlasmicSoup

MAJOR problem after switching to multiple files (headers and junk)

This topic is 5596 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

After the many hours of learning every strict detail of splitting up projcets into multiple files, finding ever compile and link error, i get this. http://fragmachine.com/gilgameshgames/0.bmp <- messed up http://fragmachine.com/gilgameshgames/g2-1.jpg <- how it should look WHAT!!!???? I give more info, but I'm totally clueless. [EDIT: This is in OpenGL forms cause i use opengl of course] -plasmicsoup Gilgamesh Games [edited by - plasmicsoup on March 24, 2003 7:58:51 PM]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Looks like your bitmap loading (or maybe drawing) code messed up, i can''t really think of a way that is caused by moving your project into different files. Are you sure you changed nothing? As far as i can see, if you leave the code the same and it gives no compile errors the problem is not something that has to do with using multiple files. Unless you use the same name for two things or something, but since your code used to be in one file i doubt that.

Marijn

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!