Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

griffenjam

Xinerama problem

This topic is 5476 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I am trying to set up dual displays but am not having much luck. I think I found the root of my problem, but don''t know how to use the information. I have two GeForce 2 MX cards, one PCI and one AGP. When I have the AGP card in the system it functions properly and if I run scanpci it shows up on 1:0:0. When I add the PCI card it becomes the primary card but when I run scanpci 1:0:0 no longer shows up. Is my AGP being shut off because I have a PCI video card in the system? If it matters I''m using RH9 and have an ASUS PB4533 MB.
"The paths of glory lead but to the grave." - Thomas Gray
You are person # to view this post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Is there an option in your BIOS that says something like "Init video first" with the options AGP and PCI? It sounds like that''s set to PCI. I''d try setting it to AGP and see what happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I tried that, there is no option in the BIOS for that.

I also tried disconnecting the monitor from the PCI card to see if it would default to the AGP card, it doesn''t.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!