Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CyberSlag5k

XF86CONFIG-4 question

Recommended Posts

I''m using Debian and I''m attempting to get my mouse wheel to scroll in gnome. I think I have the right configurations in XF86CONFIG-4 but I don''t think the changes are being applied. What makes me think this is that I tried commenting out all of the code for the mouse (just as a test) and the mouse still worked even after i logged in and out. Do I have to do something to tell X Windows to use the updated XF86CONFIG-4 file? For example, whenever I change lilo.conf I have to type lilo into the command line before the changes will take place to lilo. Do I have to do something similar for XF86CONFIG-4? When you find yourself in the company of a halfling and an ill-tempered Dragon, remember, you do not have to outrun the Dragon...

Share this post


Link to post
Share on other sites
How are you logging in and out? Depending on how you do it X may never actually be restarting.

I assume you have

Option "ZAxisMapping" "4 5"

in the InputDevice section for your mouse in your XF86Config-4 file, right?

Other than that, I dunno.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anonymous Poster
For me the config file is /etc/X11/XF86Config
Make sure you are modifying the correct file!

Share this post


Link to post
Share on other sites
yeah, I got it working. I did have the correct lines in the XF86CONFIG-4 (this is the debian file for the latest kernel), but I needed to run XFree86 before the changes were to take place.

Thanks

When you find yourself in the company of a halfling and an ill-tempered Dragon, remember, you do not have to outrun the Dragon...

Share this post


Link to post
Share on other sites