Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MetaKnight

Works in Visual Studio not Not in Exe

This topic is 5454 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

When i compile and run a program, it works in visual studio. But when i take the exe file out of the debug folder and put it into the normal game folder and run it, the game runs for a second and then crashes. What could be wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
If it doesn''t not work in Exe then what are you worried about?

I''m sorry, I''m weak... I couldn''t resist

what libraries and API''s are you using? is it a console or windows app?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Definitley sounds like it is paths to files are incorrect - this ones had me a couple of times. When in VS the path is set to the folder above Release/Debug. Have you tried putting in some sort of logging so you can find outexactly when/where the problem occurs.

WHATCHA GONNA DO WHEN THE LARGEST ARMS IN THE WORLD RUN WILD ON YOU?!?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!