• Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MD2 Using OpenGL Model OK Skin SNAFU

This topic is 5198 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I need some help...I have a 3D terrain model of Mars...greyscale heightmap with a texture overlay...Now I want to put models of the landers in. When I used the MD2 models that come with OpenGL Game Programming, they looked good, moved right and skin was right. When I put in my own model in, the model looks good, but the skin isn''t right. The skin on the model has these weird black strips that run through it. This same texture covers the entire model, which it shouldn''t, the only texture that does look right is the top, but it shows signs of z-fighting. I''ve checked the model with a MD2 viewer and it looked fine. Any one have any idea''s?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
The Z-buffer is set 24, and the z near and z far are set to the default value..0 I think, I don''t remember setting them.

here''s the screenshot:

img src=PIC HERE>http://home.mchsi.com/~l-neilson/wsb/html/view.cgi-photo.html--SiteID-587817.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Z-buffer is set 24, and the z near and z far are set to the default value..0 I think, I don''t remember setting them.

here''s the screenshot:

img src=http://home.mchsi.com/~l-neilson/wsb/html/view.cgi-photo.html--SiteID-587817.html

Share this post


Link to post
Share on other sites
what is your gluPerspective set to

gluPerspective (GLdouble fovy, GLdouble aspect, GLdouble zNear, GLdouble zFar);

[edited by - DerAngeD on January 25, 2004 10:01:16 AM]

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement