• Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Getting odd error after changing over to XP with Jar-ing

This topic is 5190 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Installed everything Java etc. Compiled fine using WTK. Used a batch and get an error ''jar'' is not recognized as an internal or external command here is some of the batch file i am using
SET JAVA_HOME=c:\j2sdk1.4.1_04
SET MIDP_JAR=c:\siemens\smtk\emulators\s55\lib\api.jar
SET SIEMENS_HOME=c:\siemens\smtk

del /Q classes\*.*
del /Q tmpclasses\*.*
REM ----------------- COMPILE -----------------------------
%JAVA_HOME%\bin\javac -g:none -d tmpclasses -bootclasspath %MIDP_JAR% -classpath JAVA_HOME%\jre\lib;%MIDP_JAR%;tmpclasses;classes src\*.java

jar cmf bin\Manifest.mf step1.jar -C tmpclasses .
If anybody can point out where the issue is i would be grateful! Brian

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Probably jar isn''t in a directory on your PATH and it was on your old system. (You don''t prefix the jar invocation with a path in your batch file.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
yeah its in the bin folder! but it was not needed for the last batch and i cant see any difference between what was supplied last time and for this batch now...

Yeah giving the complete path to the jar works alright!

Thanks
Brian

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement