Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Mark Sheeky

Jittery DirectSound on Win2k: Anyone else?

This topic is 5291 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

I''m getting reports that the sound in my game jitters on a 1.6ghz PC, SB Live!, Win 2k. I''m running a similar system but with WIn98 and it works fine here so I''m thinking it could be the OS. I''m using DirectSOund (not DirectMusic) mono 22050hz effects with a stereo primary buffer because of the need for stereo music. No streaming, just basic filling of buffers on init and the Play command. Some buffers are cloned (Duplicated) but non-cloned ones seem to cause problems. I''m not sure if cloned ones do. As mentioned, it seems fine on most systems but this one user reports staccato that ruins even short SFX. Anyone else had similar problems? Mark Sound Effects For Game Developers http://www.indiesfx.co.uk Flatspace is here: The ultimate space adventure http://www.lostinflatspace.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!