Jump to content
  • Advertisement

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dave

A Quick Vertex Shader Question

This topic is 5200 days old which is more than the 365 day threshold we allow for new replies. Please post a new topic.

If you intended to correct an error in the post then please contact us.

Recommended Posts

Just trying to create the v4 register with the value 10 using this code: defi v4, 10 according to the SDK thats how its done and im using VS version 2. It doesnt work... regards, ace

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
it still doesnt work, the render window just pops up then dissapears when that line is included.

any other suggestions?

regards,

ace

Share this post


Link to post
Share on other sites
How ''bout you post your code, so we can see what you''re talking about. But offhand, look for error messages from the assembler.

I like pie.

Share this post


Link to post
Share on other sites
assembler, im just coding it straight into a .VSH file then running it, umm whats a good tool to use?

Share this post


Link to post
Share on other sites
..? D3DXAssembleShaderFromFile() or whatever will return an error buffer if there are any errors.

Any particular reason you don''t want to post the shader code?

I like pie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Advertisement
×

Important Information

By using GameDev.net, you agree to our community Guidelines, Terms of Use, and Privacy Policy.

We are the game development community.

Whether you are an indie, hobbyist, AAA developer, or just trying to learn, GameDev.net is the place for you to learn, share, and connect with the games industry. Learn more About Us or sign up!

Sign me up!